Tekstil mandar kilidi

Tekstil mandar kilidi (6970983)

Marka : DİĞER
İndirim Oranı : %11 İndirim
KDV Dahil : ₺9.820,68
İndirimli : ₺7.283,67  + KDV
KDV Dahil : ₺8.740,41
:
YENİ JENERASYON
Bütün geleneksel mandar kilidlerinden farklı olarak Ronstan tekstil ip kilidi ıskotayı iki metal yüzey arasında sıkıştırmaz. Yüzeye monte edilmiş tekstil kilit ipi özel kumaş bir çorap içinde emniyetle tutar. İpkumaş çorap içerisinde sadece bir yöne hareket eder ancak boşlamak gerektiğinde aksi yöne hareket edebilir.COUSIN Trestec tarafından patendi alınmış olan bu büzülme etkili sistem yük arttırkça daha fazla tutunma gücü sağlar.
 
GÜÇLÜ
Standart constrictor serisi geleneksel ip tutuculardan iki misli daha fazla tutma kapasitesine sahiptir. Özel konbinasyonlarda tutma gücü mandar veya ıskotanın kopma yüküne eşittir.
 
HAFİFLİK
Geleneksel ip tutuculardan enaz üç misli daha hafi ftir. 
 
AŞINMA VE BOZULMA YOK
Benzersiz tekstil ip tutucu içinden geçen halatı bir ahtapot gibi kavrar. Büzülme etkisi yükü tüm tekstil borunun çevresine yayar. Sonuç olarak Fiber-Fiber temas geleneksel metal çeneler gibi bir yıpratma etkisi yaratmaz.
 
YÜK ALTINDA EMNİYETLİ BOŞALTMA
Yük altındaki bir halat vince ihtiyaç duymadan kolay ve çabuk olarak boşaltılabilir. Kontrol ipini çekmek bunun için yeterlidir. Bu özellik halatı acil boşaltmak için emniyetli bir pozisyon imkanı verir.
 
UZAKTAN KUMANDA SİSTEMİ
Dynema kontrol ipi uzaktan kontrol için uzatılabilir. Bu özellik sayesinde bilhassa mandar kullanımlarında kilid direğin tepesine monte edilirerek mandarın uzaması önlenebilir

Kilit Ebadı:14
Kırılma Yükü:4350 kg
Ağırlık:340 g
Genişlik:36 mm
Uzunluk:126 mm
Yükseklik:58 mm
İp Yuvası:650 mm
E (min):70 mm
E (max):90 mm
Vida:Ø 12 mm
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR