MUTLU 540A Seri 12V 60AH (Amper)
 MUTLU 540A Seri 12V 60AH (Amper)

MUTLU 540A Seri 12V 60AH (Amper) (540A)

Marka : MUTLU
Fiyat : ₺394,99(KDV Dahil)
Gizle
:
Mutlu Akü 540A Seri 12V 60AH (Amper)

Mutlu Akü; uzun yıllara varan tecrübesi ve toplam kalite konusundaki hassasiyeti ile kullanıcılarına yüksek performanslı 540A Seri 12V 60AH (Amper) aküsünü sunarak,

otomobil ve hafif ticari araç sahiplerinin beklentilerini karşılıyor.

Ürünlerinde kullandığı teknolojik donanımlarla; ömrü marş sayısı ve kullanım koşullarıyla orantılı olan akülerde, en güvenilir ve en verimli performansı sağlamayı hedefliyor.

Mutlu Akü 540A Seri 12V 60AH (Amper), üretiminde uygulanan titiz ARGE çalışmalarıyla, akünün ömrünün azalmasına neden olan yüksek ortam sıcaklığı ve yoğun çevrim kullanımının sebep olduğu iç yapı hızlanmasının da önüne geçiyor.

Yeni nesil teknoloji uygulamalarıyla, kullanım yerlerine göre özel üretim yapan Mutlu Akü, 540A serisinde araçların ihtiyaçlarına göre değişen, uzun ömürlü bir hizmet sunarak kullanıcılarına mükemmel bir deneyim yaşatmayı başarıyor.

%25’e Varan Yüksek Performans İsteyenler İçin İdeal

Özel ızgara teknolojisi sayesinde daha uzun ömür ve yüksek kısa devre dayanımı sağlıyor.

Zorlu iklim koşulları ve çalışma şartlarında standart akülere oranla daha üstün performans veriyor.

Tam kapalı kapak sistemi ve bakım gerektirmeyen teknolojisi sayesinde zaman kazandırıyor.

Standart akülere oranla daha fazla vibrasyon dayanımı sunuyor.

Standart akülere göre %25’e kadar yüksek performans elde edilebiliyor.

Mutlu Akü 540A İle Üstün Teknoloji

SFB Teknolojisi: Farklı sınıflardaki otomobil ve hafif ticari araçlar için ideal sulu tip 540A serisi, Mutlu akü kalite ve tecrübesi ile tasarlanan ve özel olarak geliştirilmiş SFB teknolojisi içeriyor. Superior Flooded Battery teknolojisi, farklı kapasitelerde sınıflandırılarak, araçların donanım seviyelerine bağlı olarak değişen enerji ihtiyaçlarını karşılıyor.

M Quality kalite damgası: Mutlu Akü 540A 12V 60AH (Amper) M Quality kalite damgası; Mutlu Akü'nün ISO/TS 16949 sertifikalı tesislerinde, insana ve doğaya saygı felsefesiyle üretilen ürünlerinin üstün kalitesini simgeliyor. Mutlu Akü 540A serisi, M Quality kalitesiyle siz ve aracınız için en ideal çözümü sunuyor.

Çevre Dostu Ve Güvenilir Çözüm Ortağı: Mutlu Akü 540A Seri 12V 60AH (Amper) akü, %100’e yakın geri kazanım ile çevreye ve sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor. Ürün takibi sağlayan QR ve barkod sistemi ile araç üreticilerinin de tercih ettiği bir ürün haline geliyor.

Tam Donanımla Gelen Teknoloji

Mutlu Akü 540A Seri 12V 60AH (Amper); tam çerçeveli punch sistemi ile üretilmiş üstün ızgara teknolojisi, özel tasarımlı ergonomik kulp, tam kapalı sızdırmaz ve emniyetli kapak teknolojisi, akü şarj seviyesini gösteren indikatör, kutup başı, terminal, özel tasarım kapak içi labirent yapı ve alev tutucu filtresi ile size sunuluyor.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR